Rukovodioci departmana IUNP-a u poseti VŠJ Niš

U četvrtak, 11.06.2015. godine, Visokoškolsku nastavnu jedinicu u Nišu posetilo je pet Rukovodioca departmana Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru i to: Departmana za umetnost – red.prof. Fehim Husković, Departmana pravnih nauka, doc.dr Aleksandar Ivanović, Departmana računarskih nauka, doc.dr Muzafer Saračević, Departmana pedagoško-psiholoških nauka, doc.dr Mustafa Fetić  i Departmana filoloških nauka, doc.dr Jahja Fehratović.

Koordinator  VŠJ u Nišu, Samir Ljajić je primio rukovodioce, informisao ih o interesovanju za upis a potom  su  svi zajdeno obišli prostorije nastavne jedinice.

Nakon toga su rukovodioci svih pet departmana dali intervijue za priloge  na TV K:CN, koji će biti emitovani periodično u narednom periodu.

U nastvaku je održana pres konferencija namenjea studentima u Medija centru Niš. Rukovodioci su  pojedinačno predstavili svoje departmane sa smerovima, dali informacije o upisu 2015/16 godine i odgovarali na pitanja prisutnih. Pres konferenciji su prisustvovali  svi štampani i elektronski mediji u Nišu.

Rukovodioci departmana su preneli jedinstvenu poruku Internacionalnog univerziteta, da se briga o studentima stavlja na prvo mesto kako kroz kvalitetnu nastavu i veliki broj praksi, tako kroz dostupnost profesora za sve informacije i konsultacije bitne za dalji profesionalni razvoj studenta.

Leave a comment

×
Language