Stručno usavršavanje nastavnika osnovnih i srednjih škola tehničkog i informatičkog obrazovanja na I

Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru, Departman za računarske nauke dobio je odobrenje od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja R. Srbije za realizaciju stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika za akademsku 2014/2015 i 2015/2016. Naziv  programa koji će biti realizovan  je “Podrška izradi i primeni multimedijalnih sadržaja u nastavi tehničko informatičkog obrazovanja-TIO ” i prvenstveno je namijenjen nastavnicima tehničkog i informatičkog obrazovanja u osnovnim i srednjim školama.

Program će doprinijeti razvijanju kompetencija nastavnika predmeta TIO, te uspješnom ostvarivanju ciljeva obrazovanja i vaspitanja utvrđenih Zakonom, unapređivanju razvoja djece i učenika i nivoa postignuća učenika, odnosno unapređivanju obrazovno-vaspitnog rada.

Prezentacija seminara održaće se na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru 25. februara 2015. g., a informacije o odobrenim programima biće objavljene i na internet adresi Zavoda zuov.gov.rs

Leave a comment

×
Language