Održana promocija trećeg izdanja časopisa "Pravne teme"

25.10.2014. godine održana je promocija trećeg izdanja naučnog časopisa “Pravne teme”, koji u okviru izdavačke delatnosti Departmana za pravne nauke IUNP-a izlazi dva puta godišnje. Časopis sadrži radove naučnika i stručnjaka iz prakse na različite teme iz oblasti kriminalističkih, policijsko-bezbednosnih, pravnih i drugih nauka, kako iz zemlje tako i inostranstva.

Na promociji su govorili doc. dr. Aleksandar R. Ivanović, rukovodilac Departmana za pravne nauke i glavni i odgovorni urednik časopisa; prof. dr Miodrag Jović, prof. dr Sefer Međedović, doc. dr Eldar Šaljić, doc. dr Aleksandar B. Ivanović, mr Rejhan Kurtović, msc Ergin Hakić i msc Samra Dečković, profesori Departmana za pravne nauke i članovi uređivačkog odbora časopisa.

Svim prisutnima na promociji podeljeni su besplatni primerci najnovijeg broja broja časopisa “Pravne teme”.

U sklopu promocijerukovodilac Departmana za pravne nauke doc. dr Aleksandar R. Ivanović  je upoznao prisutne studente sa aktivnostima koje se trenutno realizuju na Departmanu za pravne nauke kao i sa planovima za budućnost. Takođe, na promociji su uručeni sertifikati o učešću studentima Departmana za pravne nauke koji su prošle godine uzeli učešće na takmničenju u simulaciji suđenja (moot court) iz oblasti zaštite od diskriminacije koje je održano u organizaciji Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP) i Poverenik za zaštitu ravnopravnosti. Tom prilikom studenti su izneli svoja iskustva iz učešća u pomenutom takmičenju.

 

GALERIJA SLIKA

 

Leave a comment

×
Language