Održana promocija udžbenika „Preduzetništvo 2“

U Kulturnom centru Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru u četvrtak, 29. 05. 2014. g., održana je promocija udžbenika „Preduzetništvo 2“, autora prof. dr. Dragoslava Jokića i prof. dr. Bećira Kalača.

Riječ je o udžbeniku koji koriste studenti četvrte godine ekonomije na Departmanu za ekonomske nauke i danas je predstavljeno dopunjeno izdanje u publikaciji Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru.

Na promociji je o ovom udžbeničkom izdanju najpre govorio rektor IUNP-a, prof.dr.Suad Bećirović, a potom i doc.dr. Elma Elfić Zukorlić istakavši značaj udžbenika za Departman za ekonomske nauke kao i za Univerzitet općenito.

Nakon promocije udžbenika, predstavljen je najnoviji, peti broj časopisa “Ekonomski izazovi”. o kome je govorio prof.dr. Mehmed Meta a zatim i glasilo studenata ekonomije “Studentski izazovi” o kome je govorila Ajla Šehović, studentica četvrte godine ekonomije i ujedno glavni i odgovorni urednik ovog časopisa.

Na kraju se velikom broju studenata i nastavnog osoblja IUNP-a obratio i Rukovodilac departmana za ekonomske nauke, prof.dr.Bećir Kalač.

Leave a comment

×
Language