Svečana dodjela indeksa 23. generaciji studenata

Svečana dodjela indeksa 23. generaciji studenata

Univerzitet sa velikim zadovoljstvom obavještava javnost da će se svečana dodjela indeksa za 23. generaciju studenata održati u utorak, 1. oktobra 2024. godine, s početkom u 12:00 sati, na platou Univerziteta. Ovaj događaj obilježava značajan trenutak za naše studente, ali i za našu akademsku zajednicu, jer simbolizuje početak novog poglavlja u obrazovanju i ličnom razvoju mladih.

Ove godine, Univerzitet slavi jedan od najuspješnijih upisa u svojoj historiji, upisali smo rekoradan broj novih studenata na 14 akreditovanih studijskih programa, čime smo ostvarili značajan korak u daljem jačanju našeg obrazovnog sistema i doprinijeli kreiranju dinamične i raznovrsne akademske zajednice. Ovaj rezultat pokazuje povjerenje koje mladi ljudi, budući akademski građani, ukazuju našem Univerzitetu kao instituciji koja im pruža kvalitetno obrazovanje i sveobuhvatnu podršku u njihovom profesionalnom razvoju.

Svečanost dodjele indeksa je poseban trenutak koji tradicionalno obilježavamo na početku svake akademske godine. To je prilika da pozdravimo nove studente i pružimo im podršku na njihovom akademskom putu. Tokom ceremonije, prisutnima će se obratiti predstavnici Univerziteta i profesori, koji će novim studentima uputiti riječi dobrodošlice i motivacije.

Pozivamo sve studente, njihove porodice, predstavnike medija i širu javnost da prisustvuju ovom događaju i svojim prisustvom doprinesu značaju ovog svečanog trenutka.

Univerzitet se unaprijed zahvaljuje svim prisutnima i medijskim kućama na interesu i saradnji, te se radujemo zajedničkom obilježavanju ovog važnog dana.

×
Language