Finansijski menadžer Univerziteta u Novom Pazaru, msc. Haris Zogić i direktor Sarajevo biznis foruma, gdin. Dino Selimović na prijemu kod ministra turizma i mladih, gdin-a Huseina Memića

Finansijski menadžer Univerziteta u Novom Pazaru, msc. Haris Zogić i direktor Sarajevo biznis foruma, gdin. Dino Selimović na prijemu kod ministra turizma i mladih, gdin-a Huseina Memića razgovarali o organizaciji konferencije Sarajevo biznis forum i Sarajevo halal sajam u maju 2023. godine u Sarajevu. 
 
Ministru Memiću je prezentovana konferencija Sarajevo biznis forum 2023, sa akcentom da je turizam jedna od glavnih tema ovogodišnje konferencije. Ministar Memić je dobio poziv da bude jedan od govornika na događaju, a dogovoreno je da učešće uzme i veliki broj aktera iz turističke zajednice u Republici Srbiji gdje će Ministarstvo pružiti maksimalnu podršku.

Na kraju sastanka je dogovoren nastavak korespondencije, a ministar Memić je pozvan u zvaničnu posjetu Univerzitetu u Novom Pazaru.

Današnji prijem i sastanak je nastavak implementacije ozvaničene saradnje Univerziteta u Novom Pazaru i Bosna Bank International u cilju organizacije Sarajevo biznis foruma i Sarajevo halal sajma 2023.
×
Language