Vijesti
fs
Potpisan sporzarum o saradnji izmedju Departmana za pravne nauke Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru i Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu.

U Sarajevu je 05.11.2019. godine potpisan sporzarum o saradnji izmedju Departmana za pravne nauke  Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru i Fakulteta  za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu. U ime Departmana za pravne nauke sporazume je potpisao dekan Doc. dr Rejhan Kurtović, a ispred Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije dekan prof. […]

Untitled-2
Promijenjen termin predavanja za Uvod u građansko pravo i Građansko procesno pravo

Obavještavamo studente II i IV godine pravnih nauka da su predavanja iz Uvoda u građansko pravo i Građansko procesnog prava, koja su bila zakazana za petak 08.11.2019. godine, pomerena za subotu 09.11.2019. godine. Predavanja iz Uvoda u građansko pravo počeće u 1130 časova, a predavanja iz Građansko procesnog prava u 1300 časova.

Untitled-2
ISPIT IZ EPISTEMOLOGIJE 1 I EPISTEMOLOGIJE 2 ZA ISPITNI ROK OKTOBAR 2

ISPITI IZ EPISTEMOLOGIJE 1 I  EPISTEMOLOGIJE 2 ZA ISPITNI ROK OKTOBAR 2 BIĆE ODRŽANI U PETAK 08.11.2019. GODINE SA POČETKOM U 10 ČASOVA.

Untitled-2
ISPIT IZ NORME I KULTURE STANDARDNOG JEZIKA

OBAVJEŠTAVAMO STUDENTE DEPARTMANA ZA FILOLOŠKE NAUKE DA ĆE SE ISPIT IZ NORME I KULTURE STANDARDNOG JEZIKA ODRŽATI U PETAK, 08.11.2019. GODINE, SA POČETKOM U 15 ČASOVA.

IMG_2474
Generalna menadžerka IUNP-a izabrana za počasnu članicu Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije

Na redovnoj sjednici Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije održanoj danas, 06. 11. 2019. god. a povodom obilježavanja 1. godišnjice rada sekcije za počasnu članicu izabrana je generalna menadžerka Internacionalonog univerziteta u Novom Pazaru, prof. dr. Elma Elfić Zukorlić. Nakon redovnog dijela, upriličen je i svečani dio sjednice na kome je prvi put prikazan […]

Untitled-2
Vježbe iz Specijalnog fizičkog obrazovanja 1

Obavještavamo studente II godine smjera pravo unutrašnjih poslova da su vježbe iz Specijalnog fizičkog obrazovanja 1 zakazane za četvrtak 14.11.2019. godine sa početkom u 1000 časova.

×
Language