BIZNIS IDEJA

TAKMIČENJE ZA NAJBOLJU POSLOVNU IDEJU
UNIVERZITETA U NOVOM PAZARU

Dragi srednjoškolci

Da li ste ikada razmišljali da otvorite svoju firmu?

Da li želite postati uspješni u biznisu?

Šta je potrebno za to?

Da bi dobili prvi osjećaj za biznis, Univerzitet u Novom Pazaru organizuje takmičenju za najbolju poslovnu ideju. Ovo takmičenje će vam pomoći da uobličite svoju biznis ideju, da saznate šta je sve potrebno za pokretanje biznisa, da uspješno ubijedite nekoga u vašu ideju i da naučite mnogo praktičnih stvari i da osvojite vrijedne nagrade.

Šta je Takmičenje za najbolju poslovnu ideju?

Ovo takmičenje je smotra poslovnih ideja za srednjoškolce. Ovim takmičenje srednjoškolci će se upoznati sa osnovnim alatima iz svijeta biznisa, poput biznis plana, i tehnikama neophodnim za današnji poslovni uspjeh: poslovnim pregovaranjem. Na ovaj način će se povezati teorija sa praksom. 

Kako će takmičenje izgledati?

Takmičenje se sastoji iz 3 faze:

  • Faza 1: Prijava na takmičenje. Popunjavanjem jednostavne online forme možete da se prijavite sa svojim timom i steknete osnovne ulove da se takmičite ili slanjem e-mail-a na d.ekonomija@uninp.edu.rs

Formular za takmičenje možete preuzeti ovde.

  • Faza 2: Treninzi za takmičare. Svaki tim može besplatno pohađati seriju treninga koji će im pomoći da što bolje razrade i predstave svoju poslovnu ideju. Predavanja će biti iz oblasti poslovnog planiranja (8.aprila u 10.00h) i poslovnog pregovaranja. (15.aprila u 10.00h).

Rok za predaju popunjenog formulara (zahteva sa biznis planom) je 30.april

  • Faza 3: Finale. Komisija će izabrati najbolje poslovne ideje. Na finalu će najbolji timovi usmeno prezentirati svoje ideje pred komisijom. Finale će se održati 6.maja.2023 na Univerzitetu u Novom Pazaru (ulica Dimitrija Tucovića bb od 10.00h).
 

Koje nagrade očekuju pobednike?

Ukupan nagradni fond je 1.050 €, a prvoplasirani tim očekuju vaučer od ukupne vrijednost od 600 €; drugoplasirani 300 €, a trećeplasirani 150 €.

Uslovi za prijavljivanje:

  • Svaki tim mora imati 3 člana
  • Članovi tima moraju biti srednjoškolci
×
Language