Poziv za učešće na 5. Regionalnom studentskom simpoziju društvenih i humanističkih nauka

Otvoren poziv za 5. Regionalni studentski simpozij društvenih i humanističkih znanosti koji će se održati od 11. do 13. listopada 2018. u Splitu pod nazivom ‘’Znanstveni izazovi: normativnost i relativnost”. Simpozij se odvija u organizaciji Filozofskog fakulteta u Splitu, Hrvatskog filozofskog društva, Sveučilišne knjižnice u Splitu, Kluba mladih Split te udruga iTheom i Imaginacija – splitsko društvo sociologa te već godinama okuplja mlade iz regije i šire koji su spremni kritički promišljati i konstruktivno raspravljati o gorljivim društvenim problemima. Ove godine, svjesni položaja društveno – humanističkih, ali i prirodnih znanosti, odlučili smo se promišljati o znanosti te njenoj potrebi i ulozi u društvu.

Studenti će moći izlagati na hrvatskom i engleskom jeziku. Rok za slanje sažetaka je 1. kolovoza, a svi studenti će biti obaviješteni o prihvaćanju sažetaka. Hrana (ručak i večera) će biti osigurana svim izlagačima, dok će smještaj biti osiguran izlagačima koji ne žive u Splitu i na širem gradskom području. O informacijama vezanima za smještaj izlagači će biti obaviješteni putem e-adrese.

Ovim putem Vas molim da obavijest o simpoziju zajedno s pozivom proslijedite studentima i isti oglasite na svojim web stranicama. Sve potrebne informacije o simpoziju nalaze se u privitku.

 

Više informacija na: Poziv – 5. regionalni studentski simpozij

×
Language